Over Dtertio

Laat ik me even aan u voorstellen. Ik ben Chantal Driessen, zelfstandig interim HR-manager en coach.

Passie

Mijn professionele passie is bijdragen aan het goed functioneren van mensen in organisaties. Ik krijg energie van het structureren van chaos, van het stimuleren en begeleiden van mensen die zoeken naar nieuwe mogelijkheden. Het liefst geef ik leiding aan verandertrajecten, zowel in grote organisaties, als in hele kleine. Het brengen van vervelende boodschappen of vasthouden aan een gekozen richting ga ik daarbij niet uit de weg. Coachen van managers is voor mij heel inspirerend. Ik vind het leuk om mensen in beweging te zien komen en om die beweging mede in gang te zetten.

Ervaring

Inmiddels heb ik twintig jaar ervaring met verschillende aspecten van personeelsbeleid, organisatieontwikkeling, communicatie en relatiebeheer. In 2004 heb ik Dtertio opgericht, adviesbureau voor mens, arbeid en organisatie, omdat ik houd van afwisseling. Als zelfstandig ondernemer kan ik mijn kennis en ervaring inzetten bij verschillende soorten organisaties.

Opleiding

Om dit werk te kunnen doen heb ik onder meer de volgende opleidingen gedaan:

- Vrije Universiteit te Amsterdam Psychologie: Master-diploma A&O Psychologie & bachelor-diploma Klinische Psychologie
- Vrije Universiteit te Amsterdam Sociaal-Culturele Wetenschappen: Doctoraal-diploma, variant Beleid, Communicatie en Organisatie
- Hogeschool Holland te Diemen HEAO Management, Economie en Recht: Bachelor-diploma Business Administration, aantekening Human Resources Management
- Hoge Hotelschool te Maastricht Bachelor-diploma Hospitality Management

Daarnaast heb ik vele aanvullende cursussen gevolgd waaronder recent bij het RINO: Leergang coachen als professie, Motiverende gesprekvoering, Holding & containment in organisaties en Supervisie.

Vrije tijd

Mijn persoonlijke passie ligt bij koken en lekker eten. Ik houd ervan om in het weekend uitgebreid te koken voor vrienden en familie en daarbij ook te letten op een goede wijn-spijs combinatie en een mooi gedekte tafel.

Daarnaast is reizen mijn hobby, binnen en buiten Europa. Een tijdje geleden zijn we een maand
door Indonesië gereisd met niets meer dan een rugzak en een Lonely Planet; toen voelde
ik me weer even achttien. Maar een weekendje Maastricht of Terschelling geeft
mij ook een hoop nieuwe energie.

Om fit te blijven loop ik een paar keer per week hard en probeer
ik daarnaast veel te fietsen en te wandelen. Vooral langs een
Noordzeestrand of in de duinen kom ik helemaal tot rust.
Zo af en toe ben ik ook op de golfbaan te vinden en in de
winter bij de open haard met een goed boek.